سیر سیاه به انگلیسی 2023-09-17

خواص و مضرات سیر سیاه برای سلامتی بدن چیست؟

سیر سیاه برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد (منبع). طبق تحقیقات پیشین این ماده پر خاصیت باعث بهبود فاکتورهای چربی خون مانند کلسترول کل، تری گلیسیرید، LDL و HDL می شود. یکی از اشتباهات رایج در نگهداری پودر سیر, قرار دادن آن در نزدیکی حرارت است. حرارت, به خصوص حرارت اجاق گاز, می‌تواند باعث تسریع فرآیند فساد پودر سیر شود. در یک کشور انگلیسی زبان اغلب پیش می آید که بخواهیم ادویه ها را خریداری کنیم و اگر اسم آنها را ندانیم ممکن است دچار اشتباه شویم. ضمنا وقتی می خواهیم دستور پخت غذایی جدید را بیاموزیم، آشنایی با نام ادویه ها به انگلیسی اهمیت زیادی پیدا می کند.

سپس غذای پرچرب برای همه موش ها قطع شد و به موش ها سیر سیاه داده شد. در موش هایی که سیر سیاه تخمیر شده خورده بودند آثار مقابله با چاقی، بهبود در کبد و کاهش چربی خون مشاهده شد. بنابراین سیر سیاه برای جلوگیری از افزایش وزن ناشی از رژیم غذایی چرب، موثر است. طبق دو پژوهش علمی، سیر سیاه باعث کاهش وزن، کاهش چربی شکم، کاهش چربی مضر خون (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) می شود. در یک پژوهش روی موش ها مشخص شد مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته و به طور قابل توجهی باعث کاهش وزن و لاغری می شود.

در تحقیقات ثابت شده که مصرف بیش از حد سیر تازه می تواند باعث مسمومیت شود. این مسئله با توجه به اینکه ترکیبات سیر سیاه و سیر تازه نزدیک به هم است در مورد سیر سیاه هم صادق است. بنابراین توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید و بیشتر از دو حبه در روز مصرف نکنید.

براساس پژوهش های انجام شده مصرف آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت می شود که سیر سیاه چندین برابر سیر سفید آنتی اکسیدان دارد بنابراین می تواند مفیدتر باشد. براساس پژوهشی که توسط محققین ایرانی انجام شده ، افزایش مصرف مواد غذایی سرشار از پلی فنول باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی و دیابت می شود. انتخاب نوع مناسب پودر سیر به سلیقه شخصی و نوع غذایی که می‌پزید بستگی دارد. اگر به دنبال طعم سیر ملایم و همه‌کاره هستید، پودر سیر معمولی یک انتخاب عالی است. اگر به دنبال طعم دودی و عمیق هستید، پودر سیر دودی را امتحان کنید. اگر به طعم سیر قوی نیاز دارید، پودر سیر گرانوله را انتخاب کنید.

این عوامل شامل کیفیت سیر اولیه، فرآیند تولید، بسته‌بندی، برند و حجم محصول می‌شوند. سیرهای با کیفیت بالاتر که به صورت ارگانیک کشت شده‌اند، معمولا قیمت بالاتری دارند. فرآیند تولید نیز نقش مهمی ایفا می‌کند؛ روش‌های خشک کردن و آسیاب کردن سیر می‌توانند بر کیفیت نهایی پودر سیر و در نتیجه، قیمت آن تاثیر بگذارند.

از همان ابتدا استاندارد های همه دوره ها با بالاترین میزان کیفیت ایجاد شد و همچنان معتقدیم کیفیت آموزش مهم ترین مسئله در یادگیری هر زبانی است. گوش دادن بخش مهمی از یادگیری زبان انگلیسی است اما بسیاری از مردم فکر می‌کنند که باید زمان مشخصی را با یک کتاب درسی و یک سی دی برای یادگیری زبان سر کنند که این کاملا اشتباه است. از شما می‌توانید طریق گوش دادن روزانه به آهنگ‌ها و فیلم‌ها مهارت گوش دادن خود را تقویت کنید. Tracy sperm umami نام گیاه دانه‌های کاروم متعلق به خانواده Apiaceae است. این دانه ادویه‌ای است که جزئی جدایی‌ناپذیر در غذاهای هندی به شمار رفته و برای اهداف دارویی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد. دانشمندان پیشنهاد می کنند که تجمع یک ترکیب پروتئینی به نام بتا آمیلوئید باعث التهاب در مغز می شود که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد. زیره سیاه یک چاشنی و طعم طبیعی است که به آن Nigella نیز گفته می شود و توسط سازمان غذا و دارو ایالات متحده شناخته شده است. هل نوعی ادویه است که دانه هایی در یک غلاف کوچک دارد و در آشپزی هندی کاربرد بیشتری دارد.

در این مقاله نیز قصد داریم لیست کاملی از ادویه‌جات را به زبان انگلیسی به شما معرفی کنیم. خوردن سیر سیاه خام در مقادیر زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند نیز ممکن است بخواهند از مصرف سیر سیاه در مقادیر زیاد اجتناب کنند.

ادویه به انگلیسی می شود spice (اِسپایس) و ادویه جات (یعنی جمع ادویه) به انگلیسی می شود Spices البته اگه فقط منظور، نمک و فلفل باشه، بجای اسپایس از واژه condiment (کاندِمِنت) هم استفاده میکنن. در اینجا معادل همه ادویه ها را آموزش می دهیم یعنی در این مطلب خوشمزه، لیست کاملی از ادویه های هندی و ابادان را به زبان انگلیسی ارائه خواهیم کرد. سیر سیاه نوعی سیر خام است که برای چندین هفته تحت شرایط کنترل شده تخمیر شده است. سایر مطالعات لوله آزمایش نشان داده اند که سیر سیاه باعث می شود سلول های سرطانی در سرطان روده بزرگ و معده انسان و همچنین سرطان خون شروع به از بین رفتن کنند.

سیر سیاه دکتر بیز

بخش دیگری از این پیکره با انتخاب جملات ترجمه‌شده از سایت ویکی‌پدیا آماده شده و بخشی دیگر از آن به مقالات علمی و تخصصی اختصاص داده‌شده است. با رعایت نکات ذکر شده، می توانید پودر سیر اصل را تشخیص داده و از طعم و خواص آن بهره مند شوید. بهترین ظرف برای نگهداری پودر سیر چیست؟ ظروف شیشه‌ای یا پلاستیکی درب‌دار که کاملاً هوا بند باشند. در این پست اسامی ادویه ها به انگلیسی را با شما به اشتراک گذاشتیم. امیدواریم که این مطلب از سایت اعظم عظیمی برای شما دوستداران زبان انگلیسی مفید واقع شده باشد. اگر سوالی درباره این موضوع دارید، لطفا پرسش خود را در کامنت ها با ما مطرح کنید.

موارد معدودی از تحقیقات حاکی از خاصیت سیر تازه (و نه سیر سیاه) برای پوست و از بین بردن جوش و آکنه است. خواصی که برای سیر سیاه در ادامه ذکر می شود طبق تحقیقات علمی و مستند است و برای مطالعه علمی منابع هر مطلب ذکر شده است که به زبان انگلیسی هستند. یک منبع علمی مناسب که تحقیقات را جمع بندی کرده این مقاله علمی است. آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است.

اگر قیمت محصولی به طور غیرمعمول پایین باشد، باید به اصالت آن شک کرد. به یاد داشته باشید که خرید ارزان‌ترین محصول همیشه بهترین انتخاب نیست و ممکن است در نهایت منجر به خرید محصولی بی‌کیفیت و تقلبی شود. این برند نیز پودر سیر با کیفیتی را تولید می‌کند، اما قیمت آن نسبت به برند الف کمی پایین‌تر است.

بد نیست بدانید در این زمینه اغراق می شود و سیر سیاه به تنهایی و به سرعت نمی تواند مشکل انزال زودرس را درمان کند. بنابراین سیر سیاه برای زود انزالی موثر است و اما نباید انتظار تاثیر معجزه وار داشت. پودر سیر، ادویه‌ای پرکاربرد در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که طعم و عطر ویژه‌ای به غذا می‌بخشد. استفاده از پودر سیر باکیفیت، نقش مهمی در بهبود طعم و کیفیت نهایی غذا دارد. اما چگونه می‌توان پودر سیر باکیفیت را از انواع بی‌کیفیت تشخیص داد؟ برای پاسخ به این سوال، باید به معیارهای مختلفی توجه کرد.

اگر مجبور هستید ظرف را در مکانی قرار دهید که نور خورشید به آن می‌تابد, حتماً از یک پارچه تیره برای پوشاندن آن استفاده کنید. یکی از اشتباهات رایج در نگهداری پودر سیر، قرار دادن آن در نزدیکی حرارت است. حرارت، به خصوص حرارت اجاق گاز، می‌تواند باعث تسریع فرآیند فساد پودر سیر شود.

پودر سیر را باید در یک ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. با نگهداری مناسب، پودر سیر می‌تواند تا یک سال طعم و عطر خود را حفظ کند. اگر متوجه شدید که پودر سیر شما عطر و طعم خود را از دست داده است، بهتر است آن را دور بریزید و یک پودر سیر تازه تهیه کنید.

در هر ۱۰۰ گرم سیر سیاه، تقریبا ۳۴ گرم آب، ۱۴ گرم پروتئین و ۵۳ گرم کربوهیدرات (شامل ۲۰ گرم فیبر و ۲۷ گرم شکر و ۶ گرم سایر کربوهیدرات ها) وجود دارد. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبه‌های سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط می‌شود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن می‌شود. علاوه بر برندهای ذکر شده، بسیاری از برندهای دیگر نیز در بازار وجود دارند که هر کدام قیمت و کیفیت متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای مقایسه دقیق‌تر قیمت‌ها، می‌توانید به فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های آنلاین مراجعه کنید و قیمت‌های مختلف را با هم مقایسه کنید. در ایران آکسفورد معتقدیم همیشه راه بهتری برای آموزش زبان وجود دارد، راهی که علمی تر، ساده تر و بسیار تاثیرگزار تر است. ما از سال ۲۰۰۷ کارمان را شروع کردیم و هر سال سعی کردیم با آخرین تغییرات متد ها و روش های یادگیری زبان، فصل تازه ای از آموزش زبان در ایران باز کنیم.

بهترین مکان برای نگهداری پودر سیر، کابینت‌های دور از اجاق گاز و سینک ظرفشویی است. این مکان‌ها معمولاً از تغییرات دمایی و رطوبتی کمتری برخوردار هستند. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و می تواند به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار گیرد. سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد (منبع) و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه‌ای مفید است. به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است (منبع ۱ و منبع ۲). برای اطمینان بیشتر از اصالت پودر سیر، می‌توانید آزمایش ساده‌ای انجام دهید.

بعد از اینکه رنگ ها به انگلیسی را یاد گرفتید حالا وقت آن است سوال پرسیدن در مورد رنگ ها را نیز یاد بگیرید. اگر دقیقاً نمی‌دانید که چگونه یک رنگ را توصیف کنید، می‌توانید از پسوند -ish  استفاده کنید. برای صحبت کردن درمورد طیف یا شدت رنگ‌ها می‌توانید از عباراتی مانند (Light – Dark – Bright) استفاده کنید. این دو کلمه نیز هم‌معنی هستند و املای آن‌ها به کشور بستگی دارد. هر دو کلمه به یک معنا هستند و املای آن بستگی به کشوری دارد که این کلمه در آن استفاده می‌شود. Coral (مرجانی)، رنگی صورتی- نارنجی- قرمز است که از موجودی به نام مرجان که در زیر دریا رشد می‌کند، گرفته شده است.

اساطیر زبان اینجاست تا با جدیدترین متدهای روز دنیا، صفر تا صد آموزش زبان انگلیسی را در قالب دوره های جامع در اختیار زبان اموزان قرار دهد. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده نشان داده که سیر سیاه می تواند حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش دهد و پژوهش دیگر ثابت کرده که سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده را کاهش می دهد. سیر سیاه به دلیل تخمیر بسیار انرژی زا شده و به  عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شود. پرطرفدار شدن سیر سیاه در دنیا باعث شده که انواع محصولات متنوع از آن از جمله ملاس سیر سیاه ، پوره سیر سیاه ، خمیر سیر سیاه ، عصاره و مککمل سیر سیاه در دنیا و به خصوص ویتنام تولید شود. آیولی یک سس مدیترانه‌ای است که از سیر و روغن زیتون تهیه می‌شود.

به طور کلی، یک قاشق چایخوری پودر سیر معادل یک حبه سیر تازه است. با این حال، بهتر است با مقدار کم شروع کنید و سپس به تدریج مقدار آن را تا رسیدن به طعم دلخواه افزایش دهید. پودر سیر را می‌توان در مراحل مختلف پخت و پز به غذا اضافه کرد، اما بهتر است آن را در اواخر پخت اضافه کنید تا طعم و عطر آن حفظ شود.

این نوع پودر سیر نه تنها طعم خوبی به غذا نمی‌دهد, بلکه می‌تواند برای سلامتی مضر باشد. با باز کردن بسته بندی، باید بوی سیر تازه و تند را استشمام کنید. اگر بوی پودر سیر ضعیف باشد، نشان‌دهنده کهنگی یا استفاده از مواد افزودنی برای رقیق کردن طعم است. گاهی اوقات، پودر سیر تقلبی بوی تند و زننده‌ای دارد که ناشی از استفاده از مواد شیمیایی برای ایجاد عطر است. این نوع پودر سیر نه تنها طعم خوبی به غذا نمی‌دهد، بلکه می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

در سال های اخیر این ماده غذایی پر خاصیت و بی بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می شود. در پژوهشی دیگر مشخص شد که سیر سیاه باعث کاهش رشد سلولهای سرطان روده می شود. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام ، طعمی شیرینی دارد ، بافت الاسکیک و قابل جویدن دارد و بدون بو است.

یک حبه سیر تازه درشت تقریبا 6 گرم و یک حبه سیر سیاه درشت تقریبا 3 گرم است. از سال 1398 تولید سیر سیاه در ایران برای اولین بار از شهر شیراز شروع شد و با گذشت زمان ایران تبدیل به 6 کشور پیشرو در زمینه تولید سیر سیاه شده است. تخمیر سیر باعث تغییرات فیزیولوژیکی و افزایش غلظت ترکیبات فعال زیستی در آن می شود.

گفتنی است یک مطالعه اثرات عصاره سیر کهنه شده را بر لخته شدن خون در میان افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند مورد بررسی قرار داد و دریافت که خطر جدی ندارد. مطالعات بر روی رت ها نشان داده است که سیر سیاه در صورت آسیب کبدی اثرات محافظتی دارد و از آسیب بیشتر کبد جلوگیری می کند. برای اطلاعات بیشتر در مورد جینسینگ، به مقاله خواص جینسینگ مراجعه کنید. علاوه بر موادی که ذکر شد، سیر سیاه دارای ویتامین C، ویتامین های B شامل B1، B2، B3 و B6، اسید فولیک (ویتامین B9)، کلسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، روی و آهن است.

آنتی اکسیدان ها ، پلی فنول ها و فلاونوئید ها که خواص ضد سرطانی دارند در سیر سیاه 4 – 5 برابر می شوند. اگر پودر سیر طعم ملایم یا تلخی داشته باشد، نشان‌دهنده تقلبی بودن آن است. برخی از تولیدکنندگان متقلب برای کاهش هزینه تولید، از آرد یا نشاسته به عنوان ماده پرکننده در پودر سیر استفاده می‌کنند. این مواد طعم و عطر پودر سیر را کاهش می‌دهند و کیفیت آن را به شدت پایین می‌آورند.

در یک بررسی از 25 مطالعه محققان دریافتند که سیر کهنه در اکثر مطالعات انسانی، حیوانی و لوله آزمایشی که مورد بررسی قرار گرفت اثرات مفید احتمالی بر ضد سرطان را نشان داد. محققان دریافتند که سیر خام و سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر آسیب کمک می کنند. مطالعات نشان داده اند که سیر سیاه ممکن است شاخص های بیماری قلبی از جمله سطوح کلسترول کل، LDL و تری گلیسیرید را در خون کاهش دهد. مردم بیشتر از طریق غذاهای گیاهی از جمله سیر آنتی اکسیدان ها را مصرف می کنند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می کنند و در غیر این صورت ممکن است منجر به بیماری های مختلف شود. سیر سیاه علاوه بر داشتن حبه های سیاه، طعم ملایم تر و قوام لطیف تر و چسبناک تری نسبت به سیر خام دارد.

سیر سیاه ممکن است به جلوگیری از التهابی که می تواند حافظه را مختل کرده و عملکرد مغز را در طول زمان بدتر کند، کمک کند. سیر سیاه سرشار از ویتامین های C ، B1 ، B2 ، B3 ، B6 ، اسید فولیک ، و مواد معدنی از جمله کلسیم ف منیزیم ، منگنز ، روی ، فسفر و آهن است. سیاهِ سیر، در چاپ مخلوطی از جوهر سیاه جامد بر روی یک یا چند رنگ دیگر مدل رنگ سی‌ام‌وای‌کی است، که به تنهایی سبب رنگ تیره‌تر از جوهر سیاه در فرایند چاپ می‌شود. توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر له‌شده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که به‌طور سنتی با استفاده از هاون چوبی له می‌شود. همان‌طور که می‌بینید، رنگ‌ها همه‌جا هستند و یادگیری انگلیسی نام آن‌ها برای برقراری ارتباط با دیگران بسیار مهم است.

این بوی بد در واقع روش گیاه سیر برای دفاع از خود و خورده نشدن در برابر مهاجمان و حیوانات است. فراتر از نمک و فلفل، دنیای ادویه جات دنیایی وسیع و پر از عطر و طعم است. ادویه جات نه تنها به غذاها طعم می دهند، بلکه می توانند عطر دلپذیری ایجاد کرده و حتی برخی از آنها دارای خواص سلامتی هستند. در این لیست با نام انگلیسی ادویه جات مختلف آشنا می شوید که می توانید آنها را به برنامه آشپزی خود اضافه کنید. در حالی که ممکن است با سیر خام بیشتر آشنا باشید، سیر سیاه می تواند یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی شما باشد.

گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. اما اگر زیاد مصرف شود می تواند به بعضی سلول های مغزی آسیب برساند.

در مطالعه دیگری محققان استرس اکسیداتیو را در مغز رت ها ایجاد کردند. دادن عصاره سیر سیاه به آن ها از ایجاد اختلال در حافظه جلوگیری کرد. قند خون بالای کنترل نشده در افراد مبتلا به دیابت می تواند خطر عوارضی از جمله آسیب کلیوی، عفونت و بیماری قلبی را افزایش دهد. سیر سیاه همچنین دارای تعدادی از فواید سلامتی است که ممکن است بیشتر از سیر خام باشد. در جدول زیر شما می توانید به اسامی ادویه جات به انگلیسی دسترسی داشته باشید.

در نهایت، فراموش نکنید که پودر سیر یک ادویه بسیار خوشمزه و پرکاربرد است که می‌تواند به غذاهای شما طعم و عطر بی‌نظیری ببخشد. با انتخاب پودر سیر با کیفیت و استفاده صحیح از آن، می‌توانید از طعم و خواص آن بهره‌مند شوید. بهترین گزینه برای نگهداری پودر سیر، ظروف شیشه‌ای یا پلاستیکی درب‌دار هستند که کاملاً هوا بند باشند.

ریشه‌های آن را جوشانده و خشک می‌کنند و به پودر تبدیل می‌کنند. این تحقیق مقدماتی است و دانشمندان باید تحقیقات بیشتری در مورد خواص بالقوه سیر سیاه در مبارزه با سرطان انجام دهند. چندین مطالعه حاکی از تاثیر مثبت سیر سیاه در مبارزه با سلول های سرطانی است.

یک برند اقتصادی است که پودر سیر را با قیمت بسیار مناسبی عرضه می‌کند. هرچند کیفیت این محصول ممکن است به اندازه برندهای الف و ب نباشد، اما برای مصارف روزمره و کسانی که به دنبال خرید مقرون‌به‌صرفه هستند، گزینه مناسبی است. بسته‌بندی مناسب باید از ورود هوا و رطوبت به داخل محصول جلوگیری کند تا کیفیت و عطر پودر سیر حفظ شود. برندهای مختلفی در زمینه تولید پودر سیر فعالیت دارند که هر کدام قیمت‌های متفاوتی را ارائه می‌دهند. برخی از برندها به دلیل کیفیت بالا و شهرت، قیمت بالاتری دارند، در حالی که برندهای دیگر با تمرکز بر قیمت مناسب، سعی در جذب مشتریان بیشتری دارند. در ادامه، به بررسی برخی از این برندها و قیمت‌های آن‌ها می‌پردازیم.